Холанд Тейлър, популярна преди всичко с участието си в сериала Двама

...
Холанд Тейлър, популярна преди всичко с участието си в сериала Двама
Коментари Харесай

Актрисата от Двама мъже и половина, която вече не се страхува от своята различна сексуалност

Холанд Тейлър, известна на първо място с присъединяване си в сериала " Двама мъже и половина ", неотдавна разкри каква е тайната на осемгодишната връзка с партньорката ѝ Сара Полсън.

80-годишната актриса, която едвам в последните години намерено приказва за сексуалността си, стартира да се среща с 32 години по-младата Сара през 2015 година И както наподобява, възрастовата разлика напълно не е спънка за хармоничните им връзки.

" Мисля, че всяка от нас следва своя път и има свободата да го прави " споделя Тейлър пред Page Six. " Правим доста неща поотделно. Сара да вземем за пример е доста по-общителна, до момента в който аз обичам да имам време, в което да оставам сама със себе си. Затова тя постоянно излиза с другари, аз се уединявам и по този начин се получава един добър баланс. "

Сара Полсън пък е признавала, че при започване на връзките ѝ с Холанд Тейлър е изпитвала известни терзания обществено да показва връзката си. Актрисата, позната от сериала " Американска престъпна история ", се е страхувала това да не се отрази отрицателно на кариерата ѝ. Но с днешна дата нещата към този момент не стоят по този метод. И двойката постоянно споделя взаимното си удивление и обич.

През 2021 година Полсън разгласява черно-бяла фотография в Instagram във връзка рождения ден на Тейлър. " Всички пътища ме водят към това лице, тези очи, тази душа ", написа тя. " Ти си, просто казано, всичко за мен. Днес. Утре. Винаги. "

В момента Сара се приготвя за присъединяване в нова пиеса на Бродуей. Тейлър, която е виждала Полсън единствено на сцената, преди да станат двойка, е доста разчувствана от този факт. " Вероятно е даже да се разплача, тъй като тя е в действителност трогателна и вълнуваща актриса. А тази ѝ роля е страхотна ", споделя уверено Холанд.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР